Betaling en bezorging

Betaling

U kunt de aanbetaling altijd overmaken naar de rekening genoemd op uw klantorder. Bij ontvangst van uw aanbetaling wordt de bestelling in behandeling genomen vanaf dat moment is annuleren niet meer mogelijk. Enkele dagen later zult u ook per post en/of email de leverdatum bevestigd krijgen. Het restbedrag dient 5 dagen voor aflevering op onze rekening te zijn bijgeschreven. Houdt u altijd rekening met 1 tot 3 dagen overboektijd.

Bezorging

Bezorging geschiedt rechtstreeks vanuit de fabriek door vakbekwame chauffeurs. Op een van te voren afgesproken datum zal uw bestelling afgeleverd worden. Wij leveren onze orders af in Nederland en België uitgezonderd de eilanden. (op aanvraag uiteraard mogelijk)

Belangrijk! Uw bestelling leveren wij af aan de begane grond net achter de eerste deur met een maximale loopafstand van 25 meter. In een appartement of flat wordt uw bestelling in de hal geleverd. Bij verzending van kleine onderdelen zijn wij wel genoodzaakt bezorgkosten in rekening te brengen.

Als u de bestelling toch naar boven gebracht wilt hebben dan is dat mogelijk tegen een meerprijs. De bestelling wordt dan eerst geleverd en op een later tijdstip wordt hij op afspraak naar boven gebracht door 2 man.

Afhalen

Afhalen is kosteloos en mogelijk op onze vestiging.