Inmeten en plaatsen

Als u teveel twijfelt over de maat van uw kast, is er de mogelijkheid dat uw kast wordt ingemeten. Voor slechts € 50,- komt een meetspecialist aan huis om uw kast op te meten. Daarnaast neemt hij de vooraf opgestelde offerte met u door zodat een en ander eventueel aangepast kan worden.

Plaatsen

Naast het inmeten is er een mogelijkheid tot plaatsing. Voor +- € 0,20 per strekkende milimeter wordt uw kast geplaatst. Of het nu alleen schuifdeuren betreft of schuifdeuren en een interieur maakt niet uit. Deze prijs is exclusief het monteren van opties (bijvoorbeeld, muurlijsten, achterwanden, laden etc) Het plaatsen kan alleen als u de kast ook laat inmeten. Uiteindelijke plaatsingsprijs vast te stellen na inmeting

Zelf inmeten

Uiteraard kunt u ook zelf uw kast inmeten. Volg daarvoor de meetinstructies op de bestelformulieren en noteer alle aangegeven maten.

Inmeettips

Meet de hoogte links en rechts, en de breedte onder en boven. De maten zijn exclusief de dikte van eventuele eindpanelen. Denk aan eventuele plinten of andere obstakels meet altijd de binnenmaten. Bij een schuine wand is het interieur niet schuin te bestellen, u moet het zelf afzagen of op de laagste maat bestellen. De schuifdeuren kunnen wel schuin geleverd worden. Bekijk daarvoor het bestelformulier schuine deuren.